Harian Metro, 15 Mei 2010 - Syanty Octavia Amry (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
"Ia memberi keselesaan dan lebih menjamin keselamatan kami dari gangguan seksual," kata Faragatun najwa Paidin, 25, pengguna komuter Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) mengenai kelebihan dan kekurangan perkhidmatan koc wanita, sejak ia di perkenalkan April lalui.