Sinar Harian, 18 Mei 2010 (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Perkhidmatan komuter Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) dari stesen Sentul ke Batu Cave akan beroperasi sepenuhnya pada Julai ini dengan tambahan empat stesen baru.