Berita Harian, 22 Mei 2010 - Shahrul Nizam Mohamad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Tiga wanita dalam perjalanan untuk membantu persiapn majlis perkahwinan saudara maut, manakala enam lagi parah dalam kemalanagn membabitkan dua kereta di kilometer 323, jalan Kuala Lumpur-Kota Bharu, di kampung Batu Buaya.