Harian Metro , 3 Mac 2010 - Amir Abd Hamid (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Gara-gara seekor lembu melintas di lebuh raya, tiga kenderaan terbabit kemalangan menyebabkan seorang maut dan lima lagi cedera di Kilometer 445, lebuhraya Utara-Selatan berhampiran susur keluar Rawang.