Sinar Harian, 22 Mei 2010 (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Dua pelajar sekolah menengah menemui ajal apabila motosikal yang dinaiki mereka bergesal dengan Produa Kancil sebelum kedua-duanya jatuh terperosok ke bawah satu kenderaan lain dalam kejadian kira-kira 500 meter dari rumah mereka di Kampung Batu Belah, Klang.