Sinar Harian, 22 Mei 2010 - Amrullah Abdul Karim (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Seorang ibu warga Sudan yang sarat mengandung maut setelah kereta dipandu suaminya terperosok di bawah lori treler muatan cerucuk konkrit dalam kejadian kemalangan yang berlaku di hadapan sebush stesen minyak di Serendah lewat malam semalam