Kosmo, 10 April 2010 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Kemalangan jalan raya di negara ini [ada tahun 2008 mengorbankan sebanyak 410 nyawa kanak-kanak berusia antara satu hingga 15 tahun manakala 2,797 kanak-kanak mengalami cerdera ringan dan serius.