Sinar Harian, 22 Mei 2010 - Wan Juhaida Hasan (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Niat untuk menghadiri majlis tahlil berganti bacaan talkin apabila tiga daripada enam penumpang kereta jenis Daihatsu Charade meninggal dunia setelah dirempuh kereta jenis Proton Persona di Kilometer 323 Jalan Kuala Lumpur- Kota Bharu dekat Kampung Batu Buaya jam 9 malam, kelmarin.