Harian Metro , 22 Mei 2010 - Md.Fuzi Abd Lateh (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Seorang wanita warga Sudan yang sarat menandung maut selepas kereta dipandunya terperosok di bawah trailer membawa cerucuk konkrit berhampiran sebuah stesyen minyak di sini , malam kelmarin.