Harian Metro, 22 Mei 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
"Saya nampak tubuh kaku anak saudara seolah-olah tersenyum dan badannya sedikitpun tidak nampak kesan cedera," kata Nuru; Zailin ,21.