Harian Metro , 13 April 2010 - Ariffin Salleh (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
"Ketika vab yang kami naiki terbalik beberapa kali, toiada perkara lain bermain di fikiran saya kecuali berdepan dengan maut kerana keadaan pada masa itu begitu menakutkan ," kata seorang peniaga pasar malam apabila keseraan dinaikinya terbalik enam kali dalam satu kemalangan jalan raya di Jalan Bertam Hulu-Sungai Udang , di sini, petang kelmarin.