Berita Harian, 14 Mei 2010 - Muhamad Razak Idris (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Langkah Keretapi tanah Melayu Berhad (KTMB)baru-baru ini memperkenalkan Koc Merah Jambu khusus untuk penumpang wanita adalah usaha murni yang perlu mendapat pujian semua pihak. Langkah ini sebagai usaha bagi mengangkat martabat di negara ini.