Harian Metro, 22 Mei 2010 - Ramli Ibrahim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
"Sebelum bertolak kira-kira 4 pagi semalam,arwah berulang kali bersalaman dengan pak cik dan meminta maaf kepada ibunya akan kedilapan lampau dilakukan sepanjang hidupnya.