Harian Metro, 17 Mei 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Jabatan Keselamatan Jalan Raya (JKJR) akan memasang kamera litar tertutup (CCTV) di jalan raya di seluruh negara bagi memantau tingkah laku pengguna jalan raya.