Berita Harian, 17 Mei 2010 - Siti A'isyah Sukaimi (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Bandar raya pentadbiran ini mempunyai kemudahan kelas pertama tetapi segelintir penghuninya masuh tidak mempunyai kesedaran sivik ketika di jalan raya.