Sinar Harian, 11 Mei 2010 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Saban hari Majlis Pembandaran Ampang Jaya(MPAJ) menjalankan operasi membentras nyamuk Aedis di beberapa lokaasi panas denggi di kawasan pentadbirannya