Kosmo, 22 Mei 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Sebanyak 60 peratus daripada rakyat Malaysia yang berusia 18 tahun ke atas didapati mengalami masalah berat badan berlebihan dan obesiti.