Sinar Harian, 11 April 2010 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2008)
Sebanyak 374 kes demam denggi di seluruh kawasan pentadbiran Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) dilaporkan bermula Januari hingga Mac tahun ini melibatkan 347 kes disahkan positif demam denggi (DD) manakala, 27 lagi demam denggi berdarah (DDB)