Harian Metro , 22 Mei 2010 - Idris Musa (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Kira-kira 60 peratus rakyat Malaysia mengalami berat badan berlebihan dan kegemukan, sekali gus menunjukkan satu trend amat membimbangkan kata Menteri Kesihatan , Datuk Seri Liow Tiong Lai.