Kosmo, 17 Mei 2010 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Sejak wabak selesem ababi (H1N1) menyerang seluruh dunia dua tahun lalu, pelbagai jenama pembersihan tangan wujuddalam pasaran dabi mencegah penularan wabak itu.