Harian Metro, 16 Mei 2010 - Faizatul Farlin Farush Khan (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Orang ramai yang gemar medapatkan ubat daripada orang perseorangan atau yang dijual di kedai tepi jalan diingatkan bahawa pengambilan ubat tanpa preskripsi doktor bertauliah boleh meneybabkan alahan kronik sehingga membawa maut.