Berita Harian, 20 Mei 2010 - Nahar Tajri (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Unit Pencegahan Penyeludupan (UPP) menggagalkan cubaan menyeludup dadah bernilai RM6 juta ke negara ini selepas menahan seorang lelaki warga tempatan yang kini menetap di Hatyai, Thailand, dalam sekatan di Kilometer 15.1 Lebuh Raya Changlung-Bukit Kayu tam, di sini, petang kelmarin.