Kosmo, 10 April 2010 - Nan Hidayat Nan Azmie (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Sebelum ini kita cuma mengenali aktiviti jualan langsung atau pemasaran pelbagai peringkat (MLM) yang melibatkan pelbagai barangan dan keperluan harian.