Sinar Harian, 13 April 2010 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Polis menahan tiga lelaki selain merampas tiga jenis dadah membabitkan nilai lebih RM13,000 dalam dua serbuan berasingan di sekitar Brickfields pada 8 dan 9 April lalu.