Kosmo, 16 Mei 2010 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik Bukit Aman dan Pulau Pinang berjaya menumpaskan sindiket memproses dadah dengan penahanan seorang pengarah syarikat dan lima lelaki lain dalam tiga siri serbuan bermula kelmarin.