Berita Harian, 29 Mei 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Selama dua tahun kawasan hutan berhampiran kawasan kilang di Telok Gong, Pandamaran, dekat sini, dijadikan 'lubuk' dadah sekumpulan penagih.