Sinar Harian, 17 Mei 2010 - Nik Sheila Erini Che Mat Kamel (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Mahkamah Tinggi di sini menjatuhkan hukuman penjara lapan tahun dan 10 sebatan terhadap seorang bapa beranak lima kerana memiliki 27.32 gram dadah yang disorok di dalam empat biji peria dan dua biji nanas, dua tahun lalu.