Sinar Harian, 15 Mei 2010 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Usaha Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) membanteras penyalahgunaan dadah dalam kalangan pemandu dan penunggang motosikal dipergiat menerusi usaha bersepadu bersama agensi penguatkuasaa Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ)