Harian Metro, 19 Mei 2010 - Ramasamy Chellachamy (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Khaireyll Benjamin Ibrahim, 31, bukan artis, tiada apa yang 'pelik' dengan penahanannya selama dua tahun mengikut undang-undang pencegahan dadah negara.