Harian Metro, 19 Mei 2010 - Mohd Jamilul Anbia; Md Denin; Suraya Roslan (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Tiga lelaki rakyat Malaysia yang ingin cepat kaya dengan menanam pokok ganja dalam rumah diberkas polis Newcastle, Britain, baru-baru ini.