Kosmo, 27 Juln 2010 - Megat Lutfi Megat Rahim (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Tok Batin Taman Orang Asli, Saujana Puchong , Selangor, Peei Batil, 65, dengan penuh berhati-hati membalut tembakau dengan daun nipah.