Sinar Harian, 10 Mei 2010 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Vandalisme di tempat awam bukan sahaja memberi pemandangan yang kurang senang kepada masyarakat malah mendorong masalah sosial terus berlaku.