Sinar Harian, 20 Mei 2010 - Alang Azizah Mokhtar (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Kementerian Perdagangan Da[lam Negeri , Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) Negeri Selangor akan mengambil tidakan tegas terhadap mana-mana pihak yang menjual rokok tidak sah di pasaran tempatan.