Sinar Harian, 13 April 2010 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Seramai 23 warga asing kebanyakannya pelayan kedai makan tidak sempat melarikan diri apabila diserbu Jabatan Imegresin Selangor dalam tiga operasi di tiga lokasi sekitar Puchong dan Kajang,