Berita Harian , 22 June 2010 - Nor Hatina Shuib (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Pelaku vandalisme kini bertindak lebih berani apabila menconteng dinding premis di sini dengan perkataan berunsur maki-hamun terhadap polis.