Harian Metro, 19 Mei 2010 - Mohd Jamilul Anbia Md Denin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Aman menjijikkan apabila ayam yang baru disembelih di Pasar Pudu, di sini, dibiarkan berlonggok atas lantai yang kotor dan berlendir.