Berita Harian, 11 Mei 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Usahawan Bumiputera perusahaan kecil dan sederhana (PKS) menyifatkan Program Skim Kilang SME Bank (SKB) mampu memberi suntikan semangat untuk mereka memajukan perniagaan.