Kosmo, 24 Mei 2010 - Mahathir Jamil (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Sebarang aktiviti pencerobohan hutan memberi kesan buruk kepada aliran air terutama di kawasan bukit seterusnya terdedah kepada risiko hakisan tanah.