Berita Harian, 18 Mei 2010 - Nurul Nadia Mohd Kamaruzaman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
berpegang teguh kepada prinsip menyediakan perkhidmatan pendidikan berkualiti kepada pelajar , warga Sekolah Sultan Alam Shah