Berita Harian, 18 Mei 2010 - Anwar Hussin; Haspaizi Mohd Zain; S Anand Kumar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Kementerian Pelajaran semalam memutuskan perlaksanaan beberapa langkah sukan di sekolah mulai tahun depan, termasukmemberi lima daripada 10 peratus markah yang diperutukkan untuk kokurikulum