Berita Harian, 28 Jun 2010 - Misiah Taib (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Ketika melawat Bintuli, Sarawak, enam bulan lalu, Timbalan Perdana Menteri. Tan Sri Muhyiddin Yassin, mengumumkan hasrat Kementerian Pelajaran mewujudkan kelas prasekolah di rumah panjang di seluruh Sarawak secara berperingkat.