Berita Harian, 17 Mei 2010 - Abdul Razak Raaff; Rosli Abdul Jalil (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Bekas Pengarah Institut Aminuddin Baki (IAB), Prof Datuk Dr Ibrahim Ahmad Bajunid, 66, dipilih Tokoh kepimpinan Pendidikan 2010 sempena sambutan Hari Guru 2010 peringkat Kebangsaan Ke-39, semalam.