Berita Harian, 07 Mei 2010 - Azman Mahmood; Hamid Salleh (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
"Kami tidak pernah bercinta,tapi saya merelakan setiap kali dia masuk melalui tingkap untuk tidur bersama," kata pelajar Tingkatan Tiga dari Felda Jerangau, Hulu Terengganu yang melahirkan bayi lelaki dalam tandas di pusat kesihatan di penempatan itu kira-kira jam 10 pagi kelmarin.