Kosmo, 24 Mei 2010 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Rakyat Malaysia yang ketika ini meripakan antara pengguna Yahoo!, Friendster, Facebook dan blog-blog terbesar di Asia, boleh berharap kepada lebih banyak aplikasi defisi tinggi dengan pelancaran jalur lebar kelajuan tinggi (HSBB) di Lembah Klang bermula bulan ini.