Berita Harian, 29 Jun 2010 - Noraini Ismail (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Jika manusia tahu bila akan mati, tentu masa yang berbaki digunakan sepenuhnya untuk beramal bagi mempersiapkan diri menghadap Allah, Bagaimanapun rahsia nyawa dan roh adalah urusan Allah.