Sinar Harian, 14 Julai 2010 - Elviza Michele Kamal (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2010)
Jika sekali lagi saya mendengar atau membaca kes-kes membuang janin atau bayi, saya sendiri akan pergi mencari manusia yang bertanggungjawab itu (kalau mereka berada daalam tahanan reman, saya akan pergi ke balai polis), kemudian akan meminta izin untuk berceramah kepada mereka tentang agama, budaya, pendidikan seks dan sains perubatan yang berkenaan dengan cara merancang keluarga secara selamat dan efektif.