Berita harian , 8 Julai 2010 - Nik Sukry Ramli (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) setakat ini membelanjakan RM32 bilion bagi menyediakan pinjaman kepada pelajar institusi pengajian tinggi