Berita Harian, 21 Jun 2010 - Faizul Azlan Razak (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Seorang nenek muda berusia 43 menyembunyikan 20 botol dadah bernilai RM28,000 dalam coli ketika ditahan di kawasan stesen bas Majlis Bandaraya Kuala Terengganu (MBKT), di sini, Khamis lalu.