Berita Harian, 15 Julai 2010 - Nik Salida Suhaila Nik Salleh (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Tanpa ilmu dan bimbingan, mustahil generasi muda mampu menerajui diri sendiri untuk menjadi insan terbilang yang bukan saja dibanggakan kerana kebijaksanaan, kecerdasan akalnya tetapi juga sahsiah mulia dan fizikal kuat.