Harian Metro, 29 Jun 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Industri perikanan negara mengalami kerugian sekitar RM bilionsetahun akibat pencerobohan nelayan asing, kata TimbalanMenteri Pertanian dan Industri Asas Tani Datuk Mohd Johari Baharom.